Terug naar overzicht

‘Rechtbank’ van Avans zoekt studentleden

 

Het College van Beroep is het orgaan van Avans, dat optreedt bij geschillen tussen student en academie. Als een student het niet eens is met het besluit van de examencommissie over studieadvies of uitslag van een tentamen kan hij beroep aantekenen bij het College van Beroep. Dat is een soort rechtbank van Avans waarin een externe voorzitter, een docentlid en een studentlid zich over de zaak buigen.

Het College van Beroep zoekt nog nieuwe studentleden voor de locatie Breda die minimaal voor een jaar zitting willen nemen in het college. Studenten krijgen een vergoeding voor de werkzaamheden.

Interesse

Studenten die interesse hebben kunnen contact opnemen met Marla van Overbeek, secretaris van het College van Beroep via 076-5250901 of mvb.vanoverbeek@avans.nl Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekij. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?