Terug naar overzicht

Student in coma na kus

De 17-jarige student was in Kortrijk tijdens het Student Welcome Concert, het jaarlijkse evenement om nieuwe studenten te verwelkomen. Na het concert bezocht ze samen met haar 19-jarige vriend Café des Arts om nog wat te drinken. De twee studenten leunden tegen de deur naar de kelder terwijl ze stonden te zoenen.

Niet op slot

De uitbater was ondertussen zijn drankvoorraad in de koelkasten van het café aan het bijvullen, waardoor de deur van de bierkelder niet op slot was. 'Ze moeten tegen de deur hebben geleund toen ze aan het kussen waren', reconstrueert hij tegenover Het Nieuwsblad. 'Die vloog open waardoor het jonge koppel is gevallen. De jongen en het meisje vielen tien treden naar beneden.'

De jongen bleek slechts lichtgewond aan de hand. Maar het meisje kwam ongelukkig op haar hoofd terecht. Ze werd door de hulpdiensten via het luik uit de kelder bevrijd en naar het ziekenhuis overgebracht. Ze ligt nog altijd in coma. [CT]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?