Terug naar overzicht

Studenten zijn levende billboards

‘Deze eerstejaarsstudenten moesten in kaart te brengen welke regels er zijn voor financiering in de zorg. Dat is een complex onderwerp’, legt docent Pieter Landkroon uit. Samen met collegadocent Nyke Hagemans zocht hij een manier om de verzamelde stof op een andere wijze onder de aandacht te brengen. ‘We wilden eens iets anders dan een rij presentaties in de klas.’

Originaliteit

Met als gevolg dat studenten als levende billboards door het Tilburgse gebouw lopen. ‘Op iedere billboard staat een fout, de bedoeling is dat medestudenten die fout eruit halen. Ook worden alle billboards gewaardeerd op vormgeving en originaliteit. Er is er zelfs een met op de achterkant een blote kont, zoiets moet kunnen’, vindt Landkroon. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?