Terug naar overzicht

Wil jij gratis naar de bioscoop?


Stuntcoureur

Acteur Ryan Gosling speelt in Drive een stuntcoureur in Hollywood, die bijverdient als bestuurder van vluchtauto’s in het criminele circuit. Hij wordt verliefd op zijn mooie buurvrouw Irene, een jonge moeder die wordt meegesleept in de onderwereldpraktijken van haar man, een ex-gedetineerde. Wanneer een klus gruwelijk fout gaat, moet Gosling doen waar hij goed in is om Irene en haar zoontje te redden: drive.

De film draait donderdagavond 3 november in het Chassé Cinema in Breda. Chassé Cinema is de bioscoop van het Chassé Theater. In ruil voor het gratis mogen bijwonen van deze filmvoorstelling, wordt je achteraf gebeld door een Punt-redacteur om je oordeel te geven over de film en de zaal, voor een artikel in de krant. Was het geluid goed? Was de popcorn knapperig genoeg?

Mail!

De eerste student die zijn of haar naam en (mobiele) telefoonnummer mailt naar punt@avans.nl krijgt de twee bioscoopkaarten, dus wees er snel bij! [LJ]

UPDATE: De kaartjes zijn vergeven!

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?