Terug naar overzicht

Advertentie JHS maakt kans op prijs

Sleutel tot succes

De Gouden Sleutel is de metafoor voor ‘de sleutel tot succes’. Tot 12 november kan er gestemd worden voor de Gouden Sleutel, de publieksprijs voor ‘de beste advertentie niet gericht op werving en selectie van personeel’.

Mr. reikt jaarlijks een aantal prijzen uit aan zijn adverteerders, in verschillende categorieën. Zo is er de Gouden Toga (juryprijs voor de beste print-advertentie in het Mr. Magazine), de Gouden Muis (juryprijs voor de beste website) en de Gouden Bef (publieksprijs voor de beste personeelswervingsadvertentie).

Stemmen

De JHS is dit jaar genomineerd, samen met negen andere organisaties, voor de categorie Gouden Sleutel, met de hiernaast afgebeelde advertentie.

Meer info en stemmen op de JHS kan op de website van Mr. [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?