Terug naar overzicht

Anoniem flirten met medestudenten

Studenten kunnen voortaan online flirten via de website Biddys.nl. Ze kunnen aangeven in welke stad ze studeren en op welke universiteit of hogeschool ze zitten. Tot nu toe zijn een aantal Tilburgse, Groningse, Nijmeegse, Rotterdamse en Utrechtse hogescholen en universiteiten lid. Als je je aanmeldt bij de flirtdienst, maak je jezelf niet bekend onder je eigen naam. Wel moet je kiezen uit een mannelijke of een vrouwelijke variant – mbiddy of vbiddy.

Net een film

Voor Avans is de flirtdienst nog niet te gebruiken. Sommige studenten vinden dat erg jammer, anderen zouden er toch nooit iets mee gaan doen. ‘In sommige romantische films zie je dat het flirten anoniem begint, bijvoorbeeld bij You’ve got mail’, zegt eerstejaarsstudent Social Work in Den Bosch Elvira Tica. ‘Later blijken ze elkaar in het echte leven gewoon te kennen en dan groeit het uiteindelijk tot echte liefde.’ Maar haar klasgenoot Deniz Simsek vindt het flirtnetwerk maar onzin. ‘Lijkt me echt niks aan. Als ik iets op internet zet, wil ik wel dat mensen weten dat het van mij komt.’ [HS]

Hieronder staan nog enkele gebruikte flirtteksten:

Vbiddy met lang bruin haar @ UB Koningsplein (UvA)Zwarte uggs, lichte jeans en een bruine handtas. Wellicht tijd om wat te flirten?

 

Mbiddy met kort blond haar @ Bibliotheek Sociale Wetenschappen (UL)Je bent van Minerva. We spraken elkaar gisterenavond even in de hifi. Ben weg van je

 

Mbiddy met kort bruin haar @ UB Singel (UvA)Hee jij, je bent van het asc. Hoorde vandaag een roddel dat je gegaan was met M. van het avsv. Baal ik van, wil je voor mezelf

 

Mbiddy met kort zwart haar @ Universiteitsbibliotheek Binnenstad (UU)Zwart mutsje en een bril. Wit vest en een spijkerbroek. Je was even koffie halen en aan het bellen bij de ingang. Cute!

 

Vbiddy met lang blond haar @ Bibliotheek (UvT)Vroege morgen! Je zit in de bieb een beetje voor je uit te staren. Wel elke dag goed gekleed. Vandaag ook weer erg sexy.

 

Vbiddy met lang zwart haar @ Studentencentrum Plexus (UL)Hee C. van Minerva! Het is algemeen bekend dat je ongekend goed bent onder de lakens, maar wist niet dat E.d. van clubje 4 ook al langs is geweest

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?