Terug naar overzicht

Bredase seksclub wordt studentenpand

Eigenaar Dufour heeft wethouder Alfred Arbouw laten weten dat vraag naar en omzet van de club teruglopen. De veranderde wet- en regelgeving zou daar debet aan zijn.  Het college staat achter het plan om het pand een andere bestemming te geven, zo meldt BredaVandaag.

Geen zelfstandige eenheden

De gemeente legt Dufour wel een aantal verplichtingen op. De kamers mogen geen zelfstandige eenheden zijn. Een keuken zou zich in de gemeenschappelijke ruimten moeten bevinden. Op de begane grond is het aantal kamers aan een maximum van twaalf gebonden en de eigenaar mag er niets bijbouwen.

Bovendien komt de vergunning voor het prostitutiebedrijf in het geheel te vervallen. Een seksinrichting in welke vorm dan ook is daarna niet meer welkom aan de Haagweg 199. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?