Terug naar overzicht

Deel plafond Tilburg valt naar beneden

Een onderhoudsploeg is vanochtend begonnen de plafondpanelen opnieuw op te hangen, zo bevestigt Arnaud Opdam adjunct-directeur van de Diensteenheid ICT en Facilitaire dienst. ‘Daarnaast zullen ze alle andere verbindingen nalopen en extra vastzetten. Het gehele plafond in Tilburg wordt bovendien goed nagekeken.’

Montagekit

De plafondpanelen die gisteren naar beneden gekomen zijn, zaten vast met montagekit. ‘Normaliter moet dat kunnen’, zegt Opdam. ‘Maar kennelijk hier niet.’

Avans gaat proberen de gemaakte kosten te verhalen op de aannemer, maar Opdam is er niet van overtuigd dat dit ook werkelijk zal lukken. ‘We zullen een poging ondernemen, maar in mijn ervaring gaat dit nog niet zo gemakkelijk in de bouwwereld.’ [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?