Terug naar overzicht

Duurzaamheidscafe op Avans Den Bosch

Verschillende gasten komen iets vertellen vanuit hun eigen expertise. Zo vertelt Bert Pauli, gedeputeerde Economische Zaken en Bestuur, over de duurzaamheidspeerpunten van de provincie Noord-Brabant. Onderzoeker en Avansdocent Dick Franken vertelt over een onderzoek naar duurzaamheid in de relatie tussen MKB en klant.

Elektrisch rijden

Tot slot spreken Jaap Willems van de afdeling Milieu van de gemeente Den Bosch en John Theeuwes, projectmanager mobiliteit op Avans, over de ontwikkelingen rondom elektrisch rijden in de regio Den Bosch. Tussendoor is er steeds ruimte voor discussie.

Kijk hier voor het exacte programma. De bijeenkomst vindt plaats in collegezaal OC006 en duurt van 14.30 tot 17.30 uur. Aanmelden via duurzame-innovatie@avans.nl. [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?