Terug naar overzicht

Gratis naar Leon van der Zanden

Helmonder Leon van der Zanden werd onder zijn provinciegenoten vooral bekend als presentator van het Omroep Brabant-programma Olifantendoders. Ondertussen heeft hij dat bijbaantje aan de kant geschoven en richt hij zich volledig op zijn cabaretshows. En niet bepaald zonder succes. Vruchtvlees is na onder andere Hoerejong, Cola en Zwarte Hond alweer het zesde programma waarmee hij op de planken staat.

Cultuur Happen

In de rubriek Cultuur Happen stuurt Punt maandelijks studenten gratis naar een cultureel evenement in één van de Avanssteden. Naderhand belt de redactie op en wordt er aan de hand van je verhaal een recensie geschreven. Wat moet je doen? Simpel, mail naar punt@avans.nl waarom jij graag naar de voorstelling van Leon van der Zanden wil en vermeld je naam en telefoonnummer. [CT]

De kaartjes zijn inmiddels vergeven. Hoe de voorstelling van Leon van der Zanden was lees je terug in Punt04!

Stuk uit Zwarte Hond 

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?