Terug naar overzicht

Hoe ziet Den Bosch eruit in 2060?

Het was altijd het Erasmus Festival ’s-Hertogenbosch. Maar vanaf dit jaar gaat het tweejaarlijkse evenement het Erasmus Festival Brabant heten. Vanaf donderdag 17 tot en met zondag 27 november zijn er in de Brabantse steden allerlei activiteiten georganiseerd.

Toekomstbeeld voor ‘s-Hertogenbosch

Op vrijdag 18 november is er in het gebouw van Avans Den Bosch een symposium met de naam ‘Spatial Vibrations’. Paul Rüpp, bestuursvoorzitter is daarvan de dagvoorzitter. Het doel van het Symposium is om een toekomstbeeld te schetsen voor de stad Den Bosch in 2060. Dit gaat vanuit verschillende expertises gebeuren: energiedistributie, stedenbouwkunde, industrieel design, architectuur, landschapsarchitectuur, nieuwe media en telecommunicatie.

Het symposium begint komende vrijdag om 14.00 uur en om 19.00 uur is het afgelopen. Het vindt plaats in het Atrium van Avans Den Bosch en de entree is gratis. Je kunt je aanmelden via info@erasmusfestival.nl.

Kijk voor het complete programma op: www.erasmusfestival.nl. [HS]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?