Terug naar overzicht

Open dag: 4 procent meer bezoekers

Opvallend ten opzichte van de open dag in november 2010 is de groei van het aantal bezoekers aan de Lovensdijkstraat in Breda, dit is met 9 procent gestegen tot 1.422 mensen. Ook het gebouw aan de Cobbenhagenlaan in Tilburg kreeg iets meer mensen over de vloer: een stijging van 3 procent tot 555 bezoekers.

Hoofdgebouwen

De opleidingen in Den Bosch lijken ook dit jaar niet aan belangstelling in te boeten. Maar liefst 4.444 mensen kwamen daar zaterdag langs, een stijging van 11 procent. In het Bredase hoofdgebouw was het dan weer iets minder druk ten opzichte van 2010. Een daling van 3 procent, maar nog steeds 4.566 bezoekers.

De Bredase en Bossche kunstacademies geven een gemixt beeld. Het aantal bezoekers aan de Beukenlaan in Breda is met 8 procent gestegen naar 906 bezoekers. De belangstelling voor de Bossche kunstacademie is met 18 procent gedaald naar 396 bezoekers. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?