Terug naar overzicht

Reportage net-afgestudeerde in Volkskrant

Photo Academy Award 2011

Half september won Inge van Iersel de Photo Academy Award 2011, een prijs voor aanstormend fotografietalent. Van Iersel studeerde deze zomer af aan het bacheloropleiding Fotografie, aan de Akademie voor Kunst en Vormgeving|St. Joost in Breda.

Afgelopen zaterdag was het dan zover: een aantal foto’s uit haar winnende fotoserie ‘I love you forever’ stonden gepubliceerd in het Volkskrant Magazine. De fotoserie gaat over een gezin uit een Tilburg, dat al veel pech in het leven heeft gehad. Drie jaar lang volgde Van Iersel het gezin met twee kinderen. Ze maakte meer dan vijfduizend foto’s.

Boek

Het succes lijkt Van Iersel gegund. De fotoserie ‘I love you forever’ is ondertussen gebundeld in een boek met dezelfde titel. De eerste druk, met een oplage van honderd exemplaren, is al uitverkocht. Begin 2012 verschijnt de tweede druk. Het boek kan nu alvast besteld worden op de site van de fotografe: ingevaniersel.com. [LJ]

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?