Terug naar overzicht

Wedstrijd via twitter en nachtnet

Per trein moeten de deelnemers vier Brabantse steden bezoeken waar op acht locaties codes verstopt zijn. Ze kunnen daarvoor gebruik maken van het Brabantse nachtnet. Studenten moeten een foto van zichzelf en de code twitteren naar @nachtnetbrabant.

Studentenspots

De Student Night Game Brabant start om 21.00 uur met de bekendmaking van de acht locaties: populaire studentenspots in het centrum van Breda, Eindhoven, Den Bosch en Tilburg, via Twitter. De route bepalen studenten zelf.

Wie als eerste acht foto’s en de codes heeft getwitterd, is de winnaar van een weekend Berlijn met de trein. Dat moet wel voor 2.00 uur gebeuren. Onder de overige deelnemers worden bioscoopbonnen van 25 euro verdeeld. [SW]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?