Terug naar overzicht

Win 150 euro met je Avansfilmpje

De organisatie van Avans200, het tweehonderdjarige jubileum van een van de voorgangers van het huidige Avans, roept studenten en medewerkers op om een viral clip te maken.

De ingezonden clips worden op de Avans200 facebookpagina geplaatst. Anderen kunnen dan hun favoriete clip ‘liken’. Daarnaast zal een vakjury kritisch naar de filmpjes kijken en hun favoriet voorzien van extra stemmen. De clip met de meeste stemmen wint de reischeque.

Mailen!

Wil jij meedoen aan deze actie, lever je viral dan uiterlijk donderdag 22 december 2011 vóór 13:00 uur digitaal in bij de projectgroep Avans200 via avans200@avans.nl.  Kijk voor meer informatie over het thema ‘Talent of the future’ en de actievoorwaarden op: www.avans200.nl. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?