Terug naar overzicht

Deel je mening over busvervoer naar Avans

In de Avans Medezeggenschapsraad (AMR) maken ze zich nog altijd zorgen over het openbaar vervoer van en naar Avans. En dan met name over het busvervoer in Breda en Tilburg tijdens spitsuren. ‘We horen nog steeds verhalen over bussen die niet stoppen bij de Lovensdijkstraat omdat ze te vol zitten’, legt AMR-studentlid Jochem Berk uit. ‘Of we horen dat er geen plaats is voor oudere mensen die naar het ziekenhuis moeten.’

Enquête

Om te achterhalen of alle problematiek in het openbaar vervoer achter de rug is, roept de AMR de hulp in van Avansstudenten. Samen met Punt is er een enquête samengesteld met enkele kritische vragen. Jochem: ‘De antwoorden hiervan willen we gebruiken tijdens een gesprek met de projectmanager Mobiliteit van Avans.’

De enquête is vooral bedoeld voor studenten die met het openbaar vervoer naar Avans reizen. Wie met de auto, lopend of met de fiets naar de hogeschool komt, kan deze vragenlijst laten schieten. Klik hier om de vragenlijst in te vullen en jouw mening te delen! [CT]

 

Zie ook het eerder verschenen artikel:

 

Avans en Veolia communiceren beter 22-11-2011

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?