Terug naar overzicht

Feestend ontwikkelingswerk doen

Komend jaar vindt de Nacht van de Fooi plaats op 26 mei. Bij dit evenement wordt geld ingezameld voor kleinschalige ontwikkelingsprojecten. De kroegen die meedoen doneren alle fooi die zij die dag en avond krijgen. De organisatie zoekt nog mensen in Breda, Den Bosch en Tilburg.

Bandjes en workshops

Behalve een landelijk bestuur is er ook voor elke stad apart een stedelijk bestuur. Dit bestuur zoekt bijvoorbeeld naar sponsoren en kroegen die mee willen doen. En natuurlijk moet het geheel aangekleed worden met leuke bandjes en workshops.

Het stedelijk bestuur bestaat uit een stuk of acht studenten. Elke week is er een vergadering en daarnaast heeft iedereen zijn eigen taken. Je bent er zo’n 10 tot 12 uur per week mee bezig. Eind december moet de samenstelling rond zijn, zodat de voorbereidingen in ieder geval in januari kunnen beginnen.

Wil je je aanmelden? Stuur dan een mail naar landelijk@nachtvandefooi.nl. En vermeld even voor welke Avansstad je wilt meedoen. [MvdB]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?