Terug naar overzicht

Gratis naar Loos en Nobody Beats The Drum

Nobody Beats The Drum heeft de afgelopen jaren een goede naam opgebouwd met energieke live shows en verbazingwekkende videoclips en komt nu met maar liefst negen schermen de poppodia in Nederland onveilig maken.

Dubstep

Nobody Beats The Drum is natuurlijk de ideale opwarmer voor een avondje Loos dat helemaal in het teken staat van dubstep. De eerste editie van 2012 kent een knallende line-up met de beste dubstep deejays van het moment zoals Walsh en DJ Gomes. Mehrfaut voorziet de grote zaal van de beste hits. De ideale avond om 2012 swingend te beginnen.

Nobody Beats The Drum begint om 22.30 uur en aansluitend gaat het Loos.

Kaartjes!

Wil jij kans maken op twee kaartjes voor Nobody Beats The Drum/ Loos? Mail dan snel naar punt@avans.nl  en vergeet niet je telefoonnummer door te geven. [AR]

Inmiddels zijn alle kaartjes weg. Maar je kunt nog gewoon naar Nobody Beats The Drum met aansluitend Loos voor slechts 5 euro.

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?