Terug naar overzicht

Kolonel vertelt over Afghanistan

Tijdens zijn uitzending is Springer bezig geweest met de opbouw van het Afghaanse leger. In zijn lezing zal hij vertellen wat hij heeft meegemaakt en hoe de opbouw van zo’n leger in zijn werk gaat. Daarnaast schetst hij de huidige situatie en vertelt hij meer over het verleden van Afghanistan. Hierbij wordt ook ingegaan op de vraag welke rol het verleden speelt bij de huidige ontwikkelingen in het land.

Aanmelden

De lezing van Springer vindt plaats op 14 december van 19.30 tot 21.00 uur in collegezaal HF003 aan de Hogeschoollaan in Breda. De avond wordt georganiseerd door de Academie voor Technologie en Management. De zaal is open vanaf 19.00 uur en de toegang is gratis, maar je moet je wel even aanmelden. [MvdB]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?