Terug naar overzicht

Student plaatst zich voor finale Miss Plussize

Samen met elf andere finalisten gaat ze strijden om de titel Miss Plussize 2012. De kandidaten moesten tijdens de halve finale eerst een catwalktraining volgen. ‘Niet gevallen, niets gebroken’, aldus Brouwer.

Verliefd

Daarna volgde een fotoshoot: ‘Ik moest van de fotograaf het gevoel oproepen dat ik heb als ik verliefd ben, dat is natuurlijk niet zo moeilijk’, vertelt Brouwer mysterieus.

De middag eindigde met een gesprek met de jury. ‘Zij adviseerden me om meer make-up te gaan gebruiken. Dat is dan ook gelijk mijn voorbereiding voor de finale.’ De twaalf finalisten gaan 25 maart de strijd met elkaar aan op de catwalk in het beursgebouw in Eindhoven. [SD]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

Avansstudent in de race voor Miss Plussize 22-11-2011


Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?