Terug naar overzicht

Studentenwensen mogen weer

Geertje Baijens, medewerker studentenvoorzieningen, legt uit dat er geen link is met de studentenwensen die vorige week nog uit een kerstboom van Avans in Breda werden verwijderd. ‘Ik weet niet of deze wel in de boom mogen hangen, maar er zijn natuurlijk prikborden genoeg. Het zou leuk zijn als studenten hun wensen ook op de prikborden in de schoolgebouwen hangen.’

Een klein gebaar

De kaarten zijn een initiatief van de werkgroep achter de Stiltegebieden van Avans. De tekst ‘Dit wens ik jou toe in 2012…’ kun je zelf afmaken en de kaart aan een medestudent of collega geven. Dit is het eerste jaar dat de kaartenactie wordt gehouden. ‘Iedereen kan een wens uitspreken naar collega’s en medestudenten’, vertelt Baijens. ‘Het is een klein gebaar, maar het betekent veel.’ [MvdB]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

Kerstwensen studenten uit boom gehaald 08-12-2011

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?