Terug naar overzicht

Vermist: Dylan Proosten

Dylan Proosten wordt sinds zaterdagavond vermist na een personeelsfeestje van de supermarkt waar hij werkt. Op zondag werd alarm geslagen toen bleek dat hij niet thuis was gekomen. Bij het Markkanaal bij Terheijden werd onder andere zijn telefoon gevonden.

Zoektocht

Maandag heeft de politie met man en macht gezocht naar de scholier van het Bredase Radius College. De Mobiele Eenheid zocht op het land, de waterpolitie speurde het kanaal met sonar af. Ook werden politiehonden en een helikopter ingezet, maar zonder resultaat.

Via Twitter en Facebook roepen de vrienden op tot hulp bij de zoektocht. Ook wordt vermeld dat Proosten eerder ooit hartproblemen heeft gehad. Ze maken zich ernstige zorgen om hem. Kreten als '#dylanproosten moet levend gevonden worden! RT als je het met me eens bent!' en 'm'n maat #DylanProosten sinds weekend vermist'.

Tips?

Mocht je tips hebben, bel dan met de politie Midden- en West-Brabant: 0800-6070. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?