Terug naar overzicht

Wrede vrouwen bezetten expositie

De expositie ANTI PASTI vormt de afsluiting van de afgelopen schoolperiode. Hierna beginnen de studenten aan hun eindexamenwerk. ANTI PASTI geeft hen de mogelijkheid om eigen werk tentoon te stellen en om te experimenteren. ‘Ik schilder bijvoorbeeld bijna nooit’, vertelt Illustratiestudent Tom Heanen. ‘Maar voor volgende week heb ik toch een schilderwerk gemaakt. Een experiment dus voor mij.’

Groot Ziekengasthuis

In totaal zijn er elf studenten die hun werk laten zien. De meesten hebben meerdere werken gemaakt. Donderdag 15 december wordt om 20.00 uur de expositie officieel geopend in het Groot Ziekengasthuis aan de Nieuwstraat in Den Bosch, met hapjes en drankjes. Tot en met zondag 18 december zijn de werken daar nog te zien, van 11.00 tot 17.00 uur. [MvdB]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?