Terug naar overzicht

Xplora financiert schoolboeken voor Kenia

De cheque van 443,45 euro werd donderdag 15 december overhandigd aan Maarten van Ham. Hij zit in het bestuur van de Stichting Rosote , die een basisschool in Kenia helpt opbouwen. Van het geld dat verdiend is met de boekenmarkt worden schoolboeken aangeschaft voor de zesde klas, die in januari begint.

Meer dan verwacht

Aimee Jansen, informatiemedewerker bij Xplora, vertelt dat ze heel blij zijn met het bedrag dat er is opgehaald. ‘Het is meer dan we verwacht hadden. Het was ook heel druk.’ Zodra er volgend jaar weer genoeg oude boeken zijn bij Xplora, wordt er weer een boekenmarkt gehouden voor een goed doel. [MvdB]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

Boeken kopen voor Kenia 02-12-11

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?