Terug naar overzicht

Aithra en Avans gaan samenwerken

Bestuursvoorzitter Paul Rüpp van Avans en voorzitter Marjon Habets van Aithra gaven deze week op feestelijke wijze de aftrap voor een succesvolle, gezamenlijke toekomst. ‘We hopen via deze samenwerking bij te dragen aan de zichtbaarheid van ondernemingen in de regio’, aldus Habets bij de bijeenkomst.

Stage

Tussen de aanwezige Aithra-vrouwen en Avans  zijn tijdens de aftrap al deals gesloten voor 2.500 uur stage. Deze vijftien ‘matches’ hebben met name betrekking op de terreinen van automatisering, informatievoorziening, communicatie, marketing en recht.

In 2010 won Nicole van Son, academiedirecteur van de Pabo al eens de Aithra Award voor meest aansprekende ondernemende vrouw. [AR]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

Pabodirecteur is aansprekende ondernemer 02-11-2010

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?