Terug naar overzicht

Bas Haring hoofdspreker op Onderwijsdag

De Avans Onderwijsdag is dit jaar in het Bredase Chassé Theater. Het thema is ‘Grenzeloos’: medewerkers moeten out-of-the-box denken, grenzen verleggen, hun grenzen opzoeken en over grenzen heen gaan. Om 9.45 uur opent hoofdspreker Bas Haring de dag. Na zijn lezing volgt de uitreiking van de Avans Innovatieprijzen, waarvan de genomineerden ondertussen bekend zijn.

TED

De hele dag wordt ingericht volgens het principe van de TED-conferenties, die sinds een paar jaar wereldwijd gehouden worden. Sprekers krijgen 8 of 16 minuten om hun verhaal te doen. Onder andere oud-student Joseph Oubelkas spreekt. Avans200 speelt ook een belangrijke rol op deze Onderwijsdag. Verder is er cabaret en een informatiemarkt. Dagvoorzitter is comedian Joep Stassen.

De Onderwijsdag rouleert elk jaar tussen de drie Avanssteden en deze editie is de beurt dus weer aan Breda. Vanaf 9.00 uur zijn de deuren van het Chassé Theater open. [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?