Terug naar overzicht

Bouw en Infra denkt na over de Spelen

De dag begint met een debat over de mogelijkheden wat betreft de infrastructuur rondom de Olympische Spelen van 2028. Die moet namelijk op een bepaald niveau zijn als Nederland het evenement wil verzorgen. ‘Voor studenten is dat een interessant onderwerp, omdat zij het in 2028 voor het zeggen zullen hebben’, vertelt Robin Koedood, die de InfraCampus mede verzorgt.

Workshops en netwerken

Na het debat is er een kennisquiz, waarna de workshops van start gaan. Er zijn twee rondes en je kunt dus twee verschillende workshops volgen. Er is een workshop die gericht is op civiele techniek, maar je kunt ook workshops over social media en duurzaamheid bijwonen. Tussen alle onderdelen van het programma door is er tijd om mensen te ontmoeten en om te netwerken.

Aanmelden

De InfraCampus wordt gehouden op 26 januari in Ahoy Rotterdam. Deelname kost 50 euro, maar studenten van de Academie voor Bouw en Infra in Tilburg en Den Bosch mogen er gratis naartoe. Zij moeten zich inschrijven met registratiesleutel STUD2012. [MvdB]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?