Terug naar overzicht

Feestelijke opening Terrazagebouw

Op maandag 30 januari zijn de eerste colleges aan het Hervenplein, in het zogenoemde Terrazagebouw. Van 10.15 tot 11.15 uur is er een openingsceremonie van het gebouw. Medewerkers en studenten zullen samen proosten met een non-alcoholisch drankje. Verder komt een cabaretier de boel opvrolijken. De naam van deze stand-upcomedian blijft nog even geheim.

Fotowedstrijd

Om iedereen al meteen bekend te maken met het Terrazagebouw, heeft Avans een fotowedstrijd uitgeschreven. Zowel studenten als medewerkers kunnen een favoriete plek in of rond het gebouw fotograferen. Mail de foto naar opening@avans.nl en dan wordt de leukste foto beloond met een speciale vermelding in het gebouw. [LJ]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

Eerste indrukken Terraza enthousiast 18-01-2012

Nieuwe Avanslocatie in Den Bosch Oost 17-06-2011

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?