Terug naar overzicht

Liefdesgodinnen op Avans

De Acidalia’s staan in gouden rokjes en leggings suikerspinnen uit te delen. ‘Wij zijn een groep van negen meiden binnen de studentenvereniging Phileas Fogg’, vertellen ze. ‘We kennen elkaar van de ontgroening en we richten nu onze eigen jaarclub op. Mensen kunnen zich niet aansluiten bij ons, maar iedereen is welkom op de feesten die we organiseren.’

De dames hebben niet zomaar een naam uitgekozen voor hun club: ‘Acidalia is de Latijnse naam voor Aphrodite; de godin van de liefde.’

Feestje in Bolleboos

De negen meiden studeren allemaal bij Avans en NHTV. ‘Vanmiddag gaan we naar NHTV om ook daar ons eerste feest te promoten’, vertellen ze. Heb je ook zin in een feestje morgen? Om 21.00 uur kun je je aansluiten bij de Acidalia’s in Sociëteit de Bolleboos in Breda. [MvdB]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?