Terug naar overzicht

Met zijn allen aftrappen op 9 januari

In Den Bosch beginnen de festiviteiten vanaf 16.00 uur in het Grand Café net als in Tilburg. In Breda is de Serre de ruimte voor samenkomst. Naast een openingsspeech door een van de leden van het College van Bestuur van Avans zal de kick-off worden verlevendigd door animaties en projecties.

Nieuwjaarskater?

Het programma duurt tot 17.30 uur dus tijd genoeg om elkaar nog even de beste wensen te doen of bij te praten over de nieuwjaarskater en goede voornemens die alweer achterhaald zijn.   

Het volgende grote evenement op de Avans200-kalender is de opening van de nieuwbouw in Den Bosch, deze vindt plaats op 15 maart, precies tweehonderd dagen voor de echte verjaardag: 1 oktober. Kijk op www.avans200.nl voor meer informatie rondom het jubileumjaar. [AR]

Kijk voor meer artikelen over Avans200 in ons dossier

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?