Terug naar overzicht

Oud-student wint prijs bij Zilveren Camera

Van Iersel, die juni vorig jaar afstudeerde aan de Bredase kunstacademie, won in de categorie Binnenland documentair. Voor haar serie ‘I love you forever’ volgde ze een Tilburgs gezin met grote financiële zorgen en problemen met huisvesting. Ze fotografeerde juist de gelukkige, liefdevolle momenten.

Award  

September vorig jaar won de oud-student al de Photo Academy Award, een prijs voor aanstormend fotografietalent. Dat leverde haar acht pagina’s met foto’s uit haar serie ‘I love you forever’ in Volkskrant Magazine op. Van het gelijknamige boek is de eerste druk, met een oplage van honderd exemplaren, al uitverkocht. [SW] 

Zie ook het eerder verschenen bericht:

Reportage net-afgestudeerde in Volkskrant 16-11-2011

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?