Terug naar overzicht

Volop directiewisselingen bij Avans

Academie voor Sociale Studies Breda

Harrie de Werd gaat bij de Academie voor Sociale Studies Breda werken als adjunct-directeur en vervangt in deze positie Thom van den Brule die binnen de academie werkzaam blijft als docent. Met zijn overstap naar de functie van adjunct-directeur heeft De Werd uitdrukkelijk gekozen voor een positie zonder eindverantwoordelijkheid, die hij beter vindt passen bij de huidige fase van zijn leven.

Academie voor Technologie en Management

Over het opvullen van de vacature die ontstaan is bij de ATM door het vertrek van De Werd is het College van Bestuur (CvB) in overleg met de adjunct-directeur Elvrie Croes en de academieraad. Gelet op het profiel van deze academie gaat de voorkeur uit naar een directeur met een technische achtergrond.

Academie voor Marketing

De directie van de Academie voor Marketing in Den Bosch wordt momenteel gevormd door Inge Wessels, Cynthia Streep en door Debby Kok. Deze laatste gaat per 1 april 2012 de academie verlaten. Reden daarvoor is haar benoeming tot opleidingsdirecteur Havo bij het Candea College in het Gelderse Duiven.

In goed overleg met de directie heeft het CvB besloten zo spoedig mogelijk de werving en selectie van deze vacante positie te starten. Daarbij zal in eerste instantie intern, maar indien nodig ook extern worden geworven. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?