Terug naar overzicht

Wil jij gratis naar cabaret?

Het duo Schudden is Emiel de Jong en Noël van Santen en al meer dan vijftien jaar toeren zij langs de Nederlandse theaters met een vindingrijke vorm van absurd en fysiek cabaret, een welkome afwisseling tussen de vele stand-upcomedians. Noorderzon is alweer hun achtste programma.

Afsluiting theatertour

De voorstelling is aanstaande dinsdag, 31 januari, om 20.15 uur in het Koningstheater : hét podium voor cabaret in Den Bosch. Deze show is tevens de afsluiting van de Nederlandse theatertour, dus de allerlaatste keer om te lachen om de hilarische grappen van deze mannen.

In ruil voor het gratis mogen bijwonen van deze voorstelling, wordt je achteraf gebeld door een Punt-redacteur om je oordeel te geven over de voorstelling en de zaal, voor een artikel in de Punt-krant. Was het uitverkocht? Heb je hard gelachen? Welke sketch vond je het leukst? Was het een mooie theaterzaal? Ging er niks mis (zoals een rinkelend mobieltje in de zaal)?

Mail!

De eerste student die zijn of haar naam en mobiele telefoonnummer mailt naar punt@avans.nl krijgt de twee vrijkaarten, dus wees er snel bij! [LJ]

UPDATE: De kaartjes zijn inmiddels vergeven. Hoe de voorstelling van Schudden was lees je terug in Punt06!

Bekijk de trailer van de voorstelling:

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?