Terug naar overzicht

Aanmelden voor deelraad kan nog

Tegenvaller

In maart worden er op heel Avans verkiezingen gehouden voor de nieuwe leden van academie- en dienstraden. Normaliter zou de mogelijkheid tot aanmelden al gesloten zijn, maar dit kan nu nog tot en met aanstaande maandag. 'In de hoop dat de academies en diensten die nog niet genoeg kandidaten hebben, dit alsnog kunnen regelen', zegt Joyce van der Linden van het Bureau voor Medezeggenschapszaken.

Vooral de Academy of Media & User Experience (AMUX), de Akademie voor Kunst en Vormgeving|St. Joost (AKV) en de Academie voor Sociale Studies 's-Hertogenbosch (ASH) zijn nog op zoek naar kandidaten. Ook Diensteenheid ICT en Facilitaire dienst (DIF) heeft nog maar een enkele aanmelding mogen ontvangen.

Kandidatuur

Dus wil jij meedenken en meedoen? Verzamel vijftien handtekeningen die jouw kandidatuur ondersteunen en vul een kandidaatstellingformulier in. Het formulier kan je ook krijgen bij het onderwijsbureau van jouw academie of secretariaat van je diensteenheid. Ook zittende raadsleden, die nog een tweede termijn mee mogen en willen draaien, moeten zich opnieuw kandidaat stellen.

Lever het formulier uiterlijk aanstaande maandag in bij het Bureau voor Medezeggenschapszaken. Dinsdag 28 februari wordt de kieslijst bekend gemaakt en kunnen de kandidaten campagne gaan voeren. De verkiezingen vinden vervolgens plaats op 20, 21 en 22 maart. Om gekozen te worden moet je minimaal vijf stemmen hebben. Meer informatie of vragen over de verkiezingen, de kandidaatstelling of de procedure? Mail naar bmz@avans.nl of bel naar 076-5250546. [SD]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?