Terug naar overzicht

Afgestudeerd met een tien

Waar ging je afstudeerscriptie eigenlijk over?

‘Ik heb een strategisch marketingplan geschreven voor Knowledge Values. Dat is een klein bedrijf dat ict-applicaties en kennis combineert.’

Een tien, had je dat verwacht?

‘Nee.  Ik bedoel, niets is helemaal perfect. Ik wist wel dat mijn scriptie goed in elkaar zat. Omdat het een klein bedrijf is en het onderwerp best wel complex moest ik veel overleggen. Ik ben echt diep in de materie gedoken.’

Het bedrijf heeft je zeker meteen een baan aangeboden?

‘Dat is niet echt aan de orde geweest. Ik heb tijdens mijn opleiding aan Avans al een doorstroomminor gevolgd en studeer nu Marketingmanagement aan de universiteit in Tilburg. De suggesties die ik heb gedaan in mijn scriptie worden waarschijnlijk wel overgenomen door het bedrijf, er is veel draagvlak voor.’

Kreeg je gisteren nog iets extra’s naast je papiertje?

‘Ja, ik kreeg vanuit de academie een bierpakket van Duvel.’ [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?