Terug naar overzicht

Studiereis: Auschwitz en nachtleven Krakau

De studenten verblijven in twee naast elkaar gelegen hostels in de bekendste en meest bezochte stad van Polen. De studenten gaan onder andere een bezoek aan concentratiekamp Auschwitz brengen. ‘Het belooft een gezellige maar vooral leerzame en indrukwekkende studiereis te worden’, verklapt de organisatie. ‘Maar we willen nog niet het hele programma prijsgeven.’

Nachtleven

Studenten die zich opgeven voor de studiereis krijgen een week van te voren het gehele programma onder ogen. ‘Zo houden we de spanning er nog even in.’ Eén ding kan de organisatie wel beloven: ‘Natuurlijk hebben de studenten ook vrije tijd en is er de gelegenheid om een kijkje te nemen in het nachtleven van Krakau.’

 

De studiereis staat gepland van 10 tot en met 14 april, uiteraard op eigen kosten (200 euro) van de studenten. Meer informatie en updates kan je vinden op de Facebookpagina. Tweedejaars MER en P&A kunnen zich tot 5 maart opgeven via studiereis2012merpm@hotmail.com. ‘Wees er snel bij, want vol is vol’, benadrukt de organisatie. [SD]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?