Terug naar overzicht

Winnen! Kaartjes voor We all love the 80’s & 90’s

Jane Fonda-legging

Ga terug naar de legendarische “Summer of Love” van 1987 en dans op Madonna’s “La Isla Bonita”, zwier mee met “Coco Jamboo” van Mr. President en ga los op “Walking On Sunshine” van Katrina & The Waves. Trek dus je Jane Fonda-legging aan, toupeer je kuif en kom naar 013!

Tijdens elke editie van We All Love 80's & 90's nemen de beste dj’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de jaren ‘80 en ‘90. Vj’s zullen je verrassen met legendarische film- en televisiemomenten. Zij nemen je mee terug naar de tijd van Baywatch, Jiskefet, The A-Team, Flodder, Dirty Dancing, Pippi Langkous en natuurlijk Bassie & Adriaan.

Wil jij op zaterdag 25 februari naar deze super dansavond, mail dan snel naar punt@avans.nl  en vergeet niet je telefoonnummer en opleiding te vermelden. [AR]

Helaas de kaartjes zijn weg, houd deze site in de gaten voor andere acties.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?