Terug naar overzicht

538-feest vanuit Avans Den Bosch

Live op de radio

Van 9 tot en met 16 maart trekt Radio538 met een War Child truck door Nederland om zoveel mogelijk geld op te halen. Op 11 maart, tussen 0.00 en 06.00 uur ’s ochtends, stoppen ze bij Avans in Den Bosch. Heb je een band, ben je DJ, zanger, zangeres of stand-upcomedian? Doe dan mee aan de DJ & BAND Battle en win live zendtijd op Radio538. Bezit je de bovenstaande talenten niet, dan kun je deze nacht bieden op een plek als side kick in de uitzending. Diezelfde nacht komt jouw stem dan op de radio.

Wie ervoor kiest om zichzelf niet te laten horen, kan gewoon komen feesten. Tussen 03.00 en 04.00 uur is er zelfs een live optreden van DJ Robin Lefeber.

Geef een bijdrage

Vanaf 5 maart kun je kaartjes kopen in het Grand Café op de Onderwijsboulevard. Een kaartje kost 5 euro en de opbrengst gaat naar War Child. Ga je toch voor de DJ & BAND Battle? Meld je dan hier aan. Deelnemers hebben geen kaartje nodig, maar een bijdrage leveren aan het doel mag altijd. 

In het jubileumjaar zet Avans zich in voor de samenleving, onder andere met de actie Rent-a-Talent. De 538-actie sluit hier dus bij aan. Naast de radio-uitzending heeft Avans de opdracht zoveel mogelijk manieren te bedenken om op zondag 11 maart geld in te zamelen voor War Child. Radio538 staat die dag op de Markt in Den Bosch. [JP]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?