Terug naar overzicht

Gratis digitaal lesmateriaal op Avans

BoomDoc is het online publicatieplatform van Boom uitgevers Den Haag. Door ermee te werken kunnen Avansstudenten online gratis boeken lezen. Tegen een vergoeding kan het ook gedownload worden, zodat het bestand voor eigen gebruik is.  

Uitprinten

Als je liever niet van een scherm leert, kun je het document uit laten printen. Binnen vijf werkdagen stuurt BoomDoc de paperback naar je huis. De inhoud is precies hetzelfde als het originele boek, maar het bevat wel een andere omslag en is zwart-wit gedrukt. Met deze paperback ben je goedkoper uit. Docenten betalen helemaal niets voor het downloaden en afdrukken van de documenten.

BoomDoc Study richt zich op de categorieën: arbeid & organisatie, bestuurskunde, communicatie & media, criminologie & veiligheid, economie & marketing, fiscaal, gezondheidszorg, industrieel ontwerpen, juridisch, mens en maatschappij, methodologie & vaardigheden en onderwijskunde & didactiek.

Proefperiode

Of het mogelijk blijft om deze documenten te downloaden is maar de vraag. Het is een proefperiode van zes maanden, hierna wordt gekeken of het een succes was. Op deze site kun je de documenten lezen, downloaden of printen. [JP]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

‘Lesmateriaal op papier achterhaald’ 31-01-2012

 

 

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?