Terug naar overzicht

Gratis kaartjes voor Candy Dulfer in Mezz

Black Eyed Peas

Candy Dulfer is de meest sexy saxofoniste van Nederland, en misschien wel ter wereld. Al vanaf haar zevende speelt zij saxofoon en al jaren draait zij mee in de (inter)nationale top. Ze speelde samen met Prince, Van Morrison, Beyoncé en ga zo maar door. Voor haar nieuwe album Crazy werkte ze samen met de producer van de Black Eyed Peas.

Het concert is aanstaande zondag om 20.30 uur in de Dommelsch Zaal van Mezz , hét podium voor (pop)muziek in Breda en omgeving. In ruil voor het gratis bijwonen van dit concert, word je achteraf gebeld door een Punt-redacteur om je oordeel te geven over de voorstelling en de zaal, voor een artikel in de Punt-krant. Gaf Candy Dulfer een beetje een spetterende show weg? Was het een mooie zaal? Stond het geluid niet te zacht of te hard?

Mail!

De eerste student die zijn of haar naam en mobiele telefoonnummer mailt naar punt@avans.nl krijgt de twee vrijkaarten, dus wees er snel bij! [LJ]

UPDATE: De kaartjes zijn vergeven! Maar het concert is nog niet uitverkocht: op mezz.nl kun je nog kaartjes kopen.

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?