Terug naar overzicht

Noodkantine geopend in Breda

Warme maaltijd

Het Grand Café is tijdelijk ingericht om iedereen toch te kunnen voorzien van een lunch. ‘Hopelijk kunnen we vanavond weer een warme maaltijd opdienen in de kantine’, zegt Wilma van Ierland, assistent-manager van Sodexo.

Maar daarvoor moeten de slopers eerst de hele vloer uit de kantine hebben gehaald. ‘Daarna gaan we met man en macht de kantine weer stofvrij maken’, zegt Van Ierland. Tot die tijd kunnen studenten en medewerkers voor een keer ook contant afrekenen bij het Grand Café.

Drogen

Als de sloopwerkzaamheden afgerond zijn, is naar alle waarschijnlijkheid de kantine weer begaanbaar. ‘Maar de vloer zal zeker twee tot drie weken moeten drogen voordat er weer een nieuwe ingelegd kan worden’, aldus één van de slopers.

Kijk op de facebookpagina van Punt voor meer foto's. [SD]

Zie ook het eerder verschenen artikel:
Onherstelbare schade aan parket in Breda 05-03-2012

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?