Terug naar overzicht

Pabo-symposium: opbrengstgericht werken

Workshops

Tijdens het symposium delen scholen die al opbrengstgericht werken hun ervaringen en gaan bezoekers in gesprek over hoe het de kwaliteit van het onderwijs kan verbeteren. Guuske Ledoux, wetenschappelijk directeur van het Kohnstamm Instituut, geeft een inleiding. Daarna worden allerlei workshops gegeven, waarin voorbeelden uit de praktijk aan bod komen.

Opbrengstgericht werken wordt met name toegepast in taal- en rekenonderwijs. Het houdt in dat een school systematisch en doelgericht werkt aan het bereiken van maximale prestaties van alle leerlingen.

Het Pabo-symposium vindt morgen plaats aan de Hogeschoollaan 1 in Breda. Het begint om 13.00 uur en wordt om 17.15 uur afgesloten met een borrel.

Bekijk het programma of meld je aan op deze site .  [JP]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?