Terug naar overzicht

Printproblemen binnenkort voorbij

De diensteenheid heeft externe inzet gehuurd om de software te upgraden. Vanaf begin april zijn de problemen op alle locaties van Avans opgelost, meldt DIF.

Vertraging nieuwe printers Den Bosch

Daarnaast loopt het project van het plaatsen van de nieuwe printers vertraging op. De leverancier heeft problemen met leveringen uit Amerika. Hierdoor kunnen de laatste kleine printers in Den Bosch nog niet vervangen worden.

Wanneer de oude printers een storing geven, geldt nog steeds dezelfde service als altijd. Meld de storing bij de collega’s van de Helpdesk. DIF geeft aan dat wanneer een printer te vaak in gebreke blijft, deze vervangen kan worden door oude printers die nog op voorraad zijn. [AR]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

Nieuwe printers Avans kunnen scannen 08-12-2011

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?