Terug naar overzicht

Volg Radio 538 op Avans live

Mobiele studio

De hele week tourt Radio 538 met een truck door Nederland om geld in te zamelen voor War Child. Het radioprogramma op Avans bestaat vannacht uit twee delen. Het Grand Café is het decor voor de live uitzending van Radio 538. Tussen 0.00 en 3.00 uur staan Martijn Muijs, Kimberly van de Berkt en Daniël Daniël in de mobiele studio. Daarna is het tot 6.00 uur de beurt aan Robin Leféber en Edwin Noorlander.

Muzikale battle

Tegelijkertijd binden in het Atrium bands en dj’s, bestaande uit studenten van Avans, met elkaar de strijd aan. Tussen 1.00 en 3.00 uur krijgt ieder van de zeven acts een kwartier de tijd om de zaal plat te spelen. Terwijl een jury in beraad gaat over de winnaar van deze muzikale battle, laat 538-dj Robin Leféber vervolgens een uur lang zien hoe je de voetjes van de vloer krijgt. Om 4.00 uur wordt bekend wie zich tot winnaar van de wedstrijd mag kronen. De act mag als beloning aanschuiven tijdens de live radio-uitzending.

Livestream

De hele uitzending kan op de voet worden gevolg via de livestream van Radio 538. Ook via het Twitteraccount van Punt word je op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Klik hier om live de gebeurtenissen te volgen. [CT]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?