Terug naar overzicht

‘Weer rokers voor ingang Lovensdijkstraat’

Voor de tweede keer in een maand komt het onderwerp kort ter sprake bij de raadsvergadering. ‘Kijk naar de ingang hier of op de Hogeschoollaan. Je moet je eerst door een waas van rook banen voor je het gebouw binnen bent’, meent een van de docentleden. ‘Het is ook geen reclame voor Avans al die rokers voor de ingang. Ze kunnen rokers beter een plek geven aan de achterzijde van het gebouw. Uit het zicht’, meent een van de andere docentleden.

Brief

De academieraad heeft inmiddels een brief met hun suggesties uitgedaan naar de academiedirectie. Die heeft daarop geantwoord dat zij hier geen zeggenschap over hebben. Dat ligt bij de Diensteenheid ICT en Facilitaire diensten.

‘Geen zeggenschap? We zitten toch met zijn allen in dit gebouw. Ik zou gewoon zelf een streep zetten en een bord plaatsen, maar misschien ben ik wel te pragmatisch’, stelt het docentlid dat het onderwerp op de agenda plaatste. [AR]

Zie ook het eerder verschenen artikel:
Start verbouwing Lovensdijkstraat in 2013 14-12-2011  

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?