Terug naar overzicht

Zet je zondag in voor War Child

Zondagmiddag staat er veel op de planning. Radio 538 is te vinden op de Markt in Den Bosch. Daarnaast zijn er allerlei acties bedacht om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor War Child. Zo wordt er een flashmob gehouden.

Dakar Rally

De gemeente Den Bosch vroeg Buro Lunch om bepaalde acties te organiseren. Zo heeft het bureau geregeld dat er twee trucks van de Dakar Rally naar het Burgemeester Loeffplein komen. Één van die trucks is van de winnaar Van Rooij. Voor twee euro kun je in de grote trucks een foto laten maken door een professionele fotograaf. Voor tien euro mag je toeteren.

Ook regelt Buro Lunch een ballonnenactie op de Markt. Honderden ballonnen die geadopteerd kunnen worden voor geld, vormen samen een oorlogstank. Aan het einde van de dag gaan alle ballonnen samen de lucht in.

Zitzakkendans

Fatboy organiseert aan het einde van de middag een grote zitzakkendans op de Markt. Hiervoor, en voor de bovenstaande acties zijn nog mensen nodig die willen helpen. Lijkt het jou leuk om iets voor het goede doel te doen? Stuur dan een mail naar avans200@avans.nl. [JP]

Lees meer over de 538-actie in de eerder verschenen artikelen: 

Al elf acts op line up Warchild-nacht 08-03-2012

Haal geld op voor Warchild! 07-03-2012 

538-feest vanuit Avans Den Bosch 02-03-2012

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?