Terug naar overzicht

ATGM-ers bereiden zich voor op baan

Verschillende bedrijven en instellingen geven informatie over stage- en afstudeermogelijkheden binnenhet bedrijf en over eventuele beschikbare vacatures. Onder andere het ministerie van Defensie, het lectoraat Scheidingstechnieken en bedrijven Groundwater Technology BV en LabResource zijn aanwezig.

Compleet beeld

‘Ik denk dat sommige studenten niet het hele beeld van het beroepenveld hebben. Misschien zijn alleen de grote bedrijven voor hen bekend’, zegt Nathalie Marquez Luzardo, docent bij ATGM. ‘Met de presentaties kunnen de studenten in twintig minuten een compleet beeld van een bedrijf hebben.’  
 
Voor tweedejaarsstudenten is deelname aan het event verplicht, maar ook andere studenten van de academie zijn uitgenodigd. Ook docenten kunnen een kijkje nemen om de relatie met bedrijven in de regio te versterken.  
Het ATGM Career Event vindt op 13 april vanaf 14.00 uur plaats in Xplora. [SD]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?