Terug naar overzicht

Avans wint prijs met website

De website voorziet studenten die naar het buitenland willen gaan van alle relevante informatie. Aspecten zoals verzekeringen, taalvoorbereiding, beursmogelijkheden en visa komen aan bod. Ook de ervaringen van studenten die al een buitenlands verblijf achter de rug hebben, zijn er te lezen.

Informatievoorziening

Volgens de Nuffic springt de website van Avans met adequate informatievoorziening over studeren in het buitenland eruit in vergelijking met andere instellingen.

De prijswinnaar werd bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse dag van het Cospa-netwerk, dat internationale stages stimuleert. Ruim 80 stagecoördinatoren en medewerkers van international offices woonden de dag bij, zo meldt de Nuffic. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?