Terug naar overzicht

Blackboard slecht bereikbaar?

Wie vorige week de tweets over #avans in de gaten hield, zag vaak een bericht voorbij komen van een gefrustreerde student of medewerker die niet op Blackboard kon, wiens webmail niet wilde openen of bij wie iAvans niet werkte. Een opstapeling van problemen volgens Thea van Rijen, servicemanager bij de Diensteenheid ICT en Facilitaire dienst (DIF).

Server

‘Een server ging stuk en tevens waren er problemen met de opslagcapaciteit’, legt Van Rijen uit. ‘Die dingen staan allemaal los van elkaar en kunnen gebeuren. Het leidt tot een opeenstapeling van problemen.’

Volgens Van Rijen hebben de problemen niks te maken met het groeiende aantal Avansstudenten. ‘Nee, daar zijn we op berekend. Het zijn gewoon incidenten die altijd kunnen gebeuren.’ Ook vandaag kwamen er weer tweets voorbij over slecht bereikbare Avanssites. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?