Terug naar overzicht

Den Bosch is een herendispuut rijker

Het herendispuut is opgericht door zeven Bossche Avansstudenten en tot nu toe zijn de leden vooral eerste- en tweedejaars. Zij gaan de kleuren rood en zwart dragen als hun huiskleur. ‘Het is goed als er nieuwe energie in Animoso wordt gestoken, zodat de vereniging weer gaat bloeien. Dominus wil hét herendispuut van Den Bosch worden’, zegt Dominus-lid Evert Boon, tweedejaars Bestuurskunde. ‘Dominus-heren zijn trots op de stad Den Bosch en hechten veel waarde aan onderling vertrouwen en tradities. Wij maken onze beloftes waar.’

Geboortefeest

Aanstaande vrijdag, 13 april, vindt het “Geboortefeest” van Dominus plaats. Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom om de geboorte van dit nieuwe herendispuut te vieren in café TweeKeerBellen, aan de Snellestraat in Den Bosch. Er is gratis bier, getapt door echte Bavaria-babes, en de kleuren zwart en rood staan centraal. [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?